loader

A légtartályok szerepéről bővebben

blog-image

A kompresszor légtartály nélkül nem képes megbízhatóan működni, különösen akkor nem, ha kiemelkedő teljesítményt várnak el tőle. A légtartályoknak tehát fontos és komoly szerepük van, ami miatt hozzátartoznak a kompresszor kiegészítőihez és a működéséhez.

A légtartály egy zárt vagy zárható tartály, aminek az a konkrét feladata, hogy biztosítsa az egyenletes nyomást ahhoz, hogy a sűrített levegő előállítása a terveknek megfelelően mehessen végbe. Jó tudni, hogy használata elsősorban inkább ott ajánlott, ahol nagyobb kapacitású kompresszorokkal dolgoznak, és szükség van az átlagosnál nagyobb mennyiségű sűrített levegőre. A segítségével az egyenletes levegőellátás és a nyomás kiegyenlítése is megvalósítható. A légtartály tulajdonképpen a tartalékként megtermelt levegőt tárolja. Ha a szükséges sűrítettlevegő-igény nem számítható ki pontosan, akkor a légtartályok beszerzése és telepítése mindenképpen ajánlott.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha kompresszorokra, légtartályokra van szüksége és szerezze be őket jó ár-érté arányban, kiváló színvonalon! Elérhetőségeinken többet megtudhat a részletekről!!

14 JAN 2019