loader

A nyomásfokozók felhasználásának előnyeiről

blog-image

A kompresszorok sűrített levegőt előállító berendezések, amiket leginkább ipari környezetben használnak, kisebb kapacitással bíró társaikat azonban hasznosíthatják máshol, például autószerelő műhelyekben is.

A kompresszorok teljesítményét anélkül tudjuk megtöbbszörözni, hogy új gépre kellene cserélnünk a régit. Annyit kell tennünk csupán, hogy a kompresszorhoz egy nyomásfokozót csatlakoztatunk. A nyomásfokozók olyan munkahengerek, amiknek a segítségével energiát tudunk előállítani, ezt az energiát pedig arra felhasználni, hogy a kompresszor sűrített levegőjének az erejét megnöveljük.

A nyomásfokozókat nagyon egyszerűen tudjuk használni, hiszen csak arra van szükség, hogy rácsatlakoztassuk a kompresszorra és beindítsuk, innen már tudja a dolgát magától is. A nyomásfokozók kapcsolóval, vagy anélkül is kaphatóak, előbbivel pontosan tudjuk szabályozni a nyomás mértékét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hogy Önnek is a legjobbat tudjuk nyújtani színvonalas termékeinkből!

28 MARC 2018