loader

Hová ajánlott a csavarkompresszor?

blog-image

A csavarkompresszorokat az ipar számos területén használják, hiszen nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a sűrített levegő rendszeres és minőségi előállításában. Mivel a működésük alapvető szerepet tölt be bizonyos területeken, és szervesen kapcsolódik bizonyos folyamatokhoz, lényeges, hogy milyen típus mellett döntünk.

A csavarkompresszor a kompresszorok egyik jól ismert típusa; több olyan előnnyel is rendelkezik, ami miatt sokan mellette döntenek. Az egyik pozitív tulajdonsága az alacsony zajszint. Más kompresszortípusokhoz képest jóval kisebb zajt kelt működés közben, a dugattyús kompresszorhoz viszonyítva például legalább 50%-kal csendesebb. Ez jól jön olyan környezetben, ahol egyébként is nagy a zaj, sok berendezés működik egyszerre, és szeretnének a munkavédelem szempontjából ideális körülményeket teremteni.

Másrészt a csavarkompresszor csak olyan területen használható, ahol lehetőség van az olaj felhasználására, hiszen enélkül nem működik a berendezés. Megbízhatóan működik, és ami fontos: rendkívül hosszú üzemidővel rendelkezik, sokáig működtethető egyhuzamban.

A csavarkompresszorok iránt érdeklődik? Keressen fel minket elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!

24 APR 2019