loader

Miért érdemes profikra hagyni a kompresszorok készítését?

blog-image

Az interneten barangolva rengeteg olyan cikkel találkozhatunk, amiben a házi kompresszor építés trükkjeit ismerhetjük meg. A kompresszorok készítése azonban egy sok veszélyt magában rejtő művelet. Csak hogy néhányat említsünk: az eszköz légtartálya könnyedén széthasadhat a nem megfelelő illesztés következtében, a szelep amatőr beszerelése áramütést okozhat, a nem megfelelő nyomáspróba pedig nem hívja fel a figyelmet az ilyen veszélyekre, így a megelőzés sem lehetséges.

Ha szeretné, hogy a kompresszorok készítése biztonságos, precíz körülmények között folyjon, akkor mindenképpen érdemes valódi, profi szakemberekhez fordulnia. Cégünk Németországból származó kompresszorait hazánkban illesztik össze magasan képzett, tapasztalt szakemberek. Ráadásul, ha cégünket választja, valami olyat is kap kompresszorához, ami szintén nincs jelen házi barkácsoláskor: hosszú garanciaidő és folyamatos szervizelési szolgáltatások is járnak Önnek!

Ha nem szeretne kétes forrású eszközöket alkalmazni, és olyan készülékekre vágyik, amik kiváló minőségű, vadonatúj alkatrészekből állnak, bátran vegye fel cégünkkel a kapcsolatot kompresszorok készítését érintő kérdéseivel!

18 DEC 2017